Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Česko Slovensko má talent: Toto všetko je už obkukané!

Tieto tváre z talentovej šou nie sú televíznym kamerám neznáme. Zobraziť galériu (10)
Tieto tváre z talentovej šou nie sú televíznym kamerám neznáme.

BRATISLAVA - Nič nové?! Je jasné, že kastingy do talentových súťaží lákajú veľa zúfalcov, ktorí skúšajú šťastie znovu a znovu. No nájdu sa aj takí, čo síce ohúria svojim číslom, no pre divákov nie je ich vystúpenie žiadnou novinkou. Potvrdzujú to superstaristi Tomáš Buranovský a Monika Povýšilová, trénerka a tanečnica zo Showdance Simona Machovičová, či záplava účinkujúcich zo zahraničia. Aký talent teda Česko Slovensko hľadá?

Česko Slovensko má talent:
Zobraziť galériu (10)

Susan Sykes alias Busty Heart

Prsnatá Američanka je asi "najprevarenejšou" tvárou talentových šou. Svoje prednosti ukazovala v USA, v Británii, Nemecku a naposledy aj u nás. Našťastie, porota ju poslala domov. Susanine rozbíjanie plechoviek prsiami bolo síce šokujúce, no nedostatočne talentované...

Česko Slovensko má talent:
Zobraziť galériu (10)

Monika Povýšilová

Mladá speváčka si účasťou v Talente poriadne zavarila. Fanúšikovia podobných súťaží si ju totiž pamätajú z Česko Slovenskej SuperStar 2. Hoci sa Monika pre istotu zamaskovala, nepomohlo. Zrejme si myslela, že zmluva s produkčnou spoločnosťou, ktorá SuperStar u konkurenčnej televízie zastrešovala, nie je až taká dôležitá. Mýlila sa. Ktovie, či ju teda uvidíme v ďalšom pokračovaní talentovej šou napriek tomu, že so svojou kapelou postúpila.

Česko Slovensko má talent:
Zobraziť galériu (10)

Stevie Starr

Zaujímavá postavička zo Škótska predviedla ohromujúci talent prehĺtaním vecí a ich nepoškodeným návratom späť. Stevie však už šťastie skúšal aj pred Simonom Cowellom v britskom Got talent. Tam sa dostal až do finálových kôl. Otázka je, či u nás predvedie niečo nové, alebo len zopakuje osvedčené čísla, ktoré sú dostupné na internete.

Česko Slovensko má talent:
Zobraziť galériu (10)

Ladylicious

Toto tanečné zoskupenie je relatívne nové, červenovláska Simona Machovičová však vôbec nie je neznáma. Kto minulý rok pozeral Showdance, určite si pamätá sympatickú trénerku hercov z jojkárkych seriálov. Okrem toho je členkou skupiny Jara Bekra, rovnako ako niektoré ďalšie jej kolegyne. Vystúpení pred kamerou tak majú za sebou viac než dosť.

Česko Slovensko má talent:
Zobraziť galériu (10)

Hayashi

Samuraj sa na kastingu prezentoval túžbou vystupovať v Las Vegas. V žiadnom prípade však pre neho nie je účasť v Česko Slovensko má Talent prvý pokus o úspech v talentovej šou. V britskej verzii totiž tiež postúpil do ďalších bojov, hoci Simon Cowell na začiatku vyzeral trochu znudený. Neskôr zo seba dostal: „To je bláznivé”. V tom mal síce pravdu, ale u nás sme opäť videli len zrecyklované vystúpenie.

Česko Slovensko má talent:
Zobraziť galériu (10)

Tomáš Buranovský

Táto tvár tiež nie je televíznym kamerám neznáma. Tomáš sa ako spevák predviedol už v súťaži Slovensko hľadá SuperStar. V roku 2007 však veľmi úspešný nebol. No odvtedy zrejme spieval a spieval a tentoraz pred talentovou porotou svojím výkonom zabodoval.

Česko Slovensko má talent:
Zobraziť galériu (10)

Monika Stanislavová

Dámu tesne pred šesťdesiatkou doviedla na kasting túžba živiť sa spevom. Bohužiaľ, sympatie divákov si pani Monika nezískala zatajením istých informácii. Kedysi totiž účinkovala v reláciách ako Repete či Kaviareň Slávia. Pamätníkom teda tiež nie je úplne neznáma.

Česko Slovensko má talent:
Zobraziť galériu (10)

Shao

Mladík predviedol kombináciu bojového umenia a ilúzie. Nie je však ani Čech, ani Slovák, tentoraz sme videli poľský talent. A už asi ani nikoho neprekvapí, že ide o účastníka poľskej verzie talentovej šou. Michał Szałucho sa najprv venoval capoeire, potom ohňovej šou. Buugengom, ktorý predviedol na Jojke, sa zaoberá od roku 2009.

Česko Slovensko má talent:
Zobraziť galériu (10)

Elements

Ohnivé zoskupenie tiež nie je v ČSMT úplným nováčikom. Minulý rok sa časť týchto ľudí v súťaži objavila pod názvom Pyrrothera. Cez veľký tresk vtedy postúpili až do semifinále. Tento rok si zrejme trúfajú na niečo viac...

 

Busty Heart v šou America´s Got Talent v roku 2008.

 

Monika Povýšilová spieva s kolegami z druhej série Česko Slovenskej SuperStar hymnu hudobnej šou. Zábery sú z roku 2010.

 

"Prehĺtač" Stevie Starr v šou Britain´s Got Talent v roku 2010.

 

Samuraj Hayashi vystupoval v roku 2008 v talentovej šou v Holandsku.

 

Tomáš Buranovský a jeho vystúpenie v SuperStar v roku 2007

 

Sympatická dáma Monika Stanislavová sa objavila pred rokmi v speváckej šou Repete.

 

Shao predviedol takéto vystúpenie v poľskej talentovej šou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu