Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Prúser superstaristky Povýšilovej: Odstúp z Talentu!

Superstaristka Povýšilová si účasťou v talentovej šou zavarila. Zobraziť galériu (5)
Superstaristka Povýšilová si účasťou v talentovej šou zavarila.

BRATISLAVA - Postúpila, ale jej účinkovanie je ohrozené! Monika Povýšilová (18) svojou účasťou v Česko Slovensko má talent porušila zmluvu, ktorú podpísala v rámci minuloročnej Česko Slovenskej SuperStar. Kasting na jojkársku šou sa dokonca konal v čase, kedy na obrazovkách ešte bežala markizácka spevácka súťaž. Topky.sk zisťovali, aký trest čaká na neposlušnú speváčku. Bude vlastne môcť pokračovať v talentovom projekte?!

Ako sme vás informovali už pred tromi týždňami, superstaristka Monika Povýšilová má problém. V rámci Česko Slovenskej SuperStar totiž podpísala zmluvu na dosť dlhé obdobie s pražskou produkčnou spoločnosťou. Napriek tomu sa však prihlásila do konkurenčnej talentovej súťaže, z čoho budú vyvodené dôsledky.

Topky.sk preto zisťovali, aký trest vlastne Povýšilovej hrozí. „Situáciu aj naďalej riešime, v súčasnej dobe naši právnici a šéf talentového oddelenia našej spoločnosti navrhujú postup voči Monike a jej porušeniu zmluvy,” povedal nám marketingový riaditeľ producentskej agentúry Jiří Haramul.

Najčastejšou sankciou býva samozrejme tá finančná. Ďalším dôsledkom by však mohlo byť aj stopnutie speváčkinej účasti v Česko Slovensko má talent. „Ona musí sama vidieť, či sa jej oplatí ísť do toho rizika. To si bude musieť slečna Povýšilová rozmyslieť, aký to bude mať dopad na jej účinkovanie v tej šou,” komentoval to Haramul.

Topky.sk oslovili aj samotnú tmavovlásku s otázkou, či bude v súťaži pokračovať, keďže porota ju s kapelou Uncles and Papas posunula ďalej. „Nechcem sa k tomu vyjadrovať, nič k tomu nepoviem,” odbila nás. Obrátili sme sa teda na televíziu Joj. „V tomto prípade ide o záležitosť medzi účinkujúcou a inou spoločnosťou, k čomu sa v tejto chvíli nebudeme vyjadrovať,” povedal nám hovorca Jozef Gogola.

Snažili sme sa spojiť aj s Oliverom zo skupiny Uncles and Papas, no celý deň nedvíhal telefón. Ako sa táto situácia vyrieši, je teda zatiaľ vo hviezdach. Chalani môžu vystúpiť bez Moniky alebo v súťaži jednoducho skončiť. V oboch prípadoch však na ňu zrejme budú mať ťažké srdce.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu