Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Prekvapenie: V SuperStar pohorel, v Talente je hviezdou!

Tomáš Buranovský v SuperStar a v Talente. Zobraziť galériu (5)
Tomáš Buranovský v SuperStar a v Talente.

KOŠICE/BRATISLAVA - Po štyroch rokoch v ďalšej šou! Tomáša Buranovského (21) sme mali možnosť vidieť v semifinálových bojoch súťaže Slovensko hľadá SuperStar 3. Do finálovej desiatky sa však neprebojoval a jeho slabé výkony mu dávala porota poriadne „vyžrať”. Zdá sa však, že časom nabral sebavedomie aj skúsenosti. V nedeľnom zostrihu talentových kastingov z neho totiž bola namäkko nielen Lucie Bílá (45), ale aj nekompromisný Jaro Slávik (37).

Keď na kastingu pred porotu šou Česko Slovensko má talent skromne predstúpil Tomáš Buranovský, odborníci od neho zrejme veľa nečakali. No už po prvých tónoch skladby Wicked game sa Lucii Bílej z hrdla vydralo užasnuté „Jeeej”.

Jej hodnotenie potom nemohlo byť iné, než pozitívne. Diváci mladému spevákovi dokonca dopriali standing ovations. „Videli sme zrod hviezdy,” dovolil si povedať kat tejto poroty Jaro Slávik. Tomu by zrejme ani vo sne nenapadlo, že Tomáš kedysi pohorel v SuperStar.

Východniar sa zúčastnil tretej série, no vypadol tesne pred bránami finálových večerov. Jeho koniec v súťaži bol dosť očakávaný, keďže Lučenič a spol. v jeho prípade kritikou vôbec nešetrili. „Spevácke výkony vás všetkých sú v podstate rovnaké až na Tomáša, on zaostáva,“ nakladal mu v roku 2007 Paľo Habera.

Ďalšou zaujímavosťou je, že v SuperStar i v Talente sa ako moderátor objavil Martin Pyco Rausch. No na obrazovkách to v nedeľu vyzeralo, akoby si na Buranovského nespomínal. „To nie, samozrejme, že si ho pamätám. Vtedy skončil pred finálovými prenosmi. Aj sme na to spomínali, len sa to asi nevošlo do zostrihu,” prezradil nám Pyco. „Tomáš je správny chalan a má výborný hlas, fakt mu to vyšlo,” dodal na margo študentovho speváckeho výkonu v talentovej šou.

Jedným z dôvodov, prečo v minulosti Tomáš pohorel, mohol byť nedostatok skúseností. Do Slovensko hľadá SuperStar totiž išiel prakticky len na skúšku. Nikdy predtým nespieval verejne. Neskôr sa však tomuto oboru začal venovať intenzívnejšie a minulý rok zvíťazil na Košickom zlatom poklade. V rámci výhry mohol nakrútiť videoklip a nahrávať vlastné skladby. Práve „tréning” mu zrejme pomohol tentoraz u prísnej poroty zabodovať.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu