Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Slovenský talent z kresťanskej školy: Bielizeň a podväzky!

Andrea Gábrišová ako škaredé káčatko v Talente a ako sexica v kastingovej šou Robin Hood. Zobraziť galériu (9)
Andrea Gábrišová ako škaredé káčatko v Talente a ako sexica v kastingovej šou Robin Hood.

BRATISLAVA - Nezdá sa! Andrea Gábrišová (19) už na kastingu do Česko Slovensko má talent ukázala, že v nej môže byť viac, než vidno na prvý pohľad. Pred porotu totiž prišla ako škaredé káčatko, keď však zo seba strhla neforemné oblečenie a rozpustila si vlasy, zmenila sa na sexi ženu. Topky.sk ale zistili, že študentka cirkevného konzervatória má v repertoári aj oveľa vyzývavejšie číslo. V šou Robin Hood sa predviedla v čipkovanej bielizni a podväzkoch!

Na pódiu nie je nováčik! Andrea Gábrišová vo včerajšom zostrihu šou Česko Slovensko má talent zaujala porotu aj divákov v brnianskom divadle. „Prihlásila som sa, aby som si overila, či som dobrá a či to, čo robím, má zmysel,” prezradila nám študentka nadstavby na bratislavskom cirkevnom konzervatóriu.

Pred kamerami predviedla skladbu z muzikálu Chicago, pretože sa chcela odlíšiť od popových speváčok. My sme však zistili, že pieseň All That Jazz má už dobre natrénovanú. Približne pred rokom s ňou totiž vystupovala aj v šou Robin Hood - Cesta za slávou, kde režisér Ján Ďurovčík a jeho kolegovia hľadali Robina a Mariannu do svojho muzikálu.

Vtedy spolu s dievčatami vystúpila v dráždivej spoločnej choreografii. Zisťovali sme, či Andrea nemala problém vyjsť na javisko iba v bielizni. „My sme to dostali, museli sme si to obliecť. Ale v zásade som to brala profesionálne. Myslím, že to bolo decentne sexi, nie nejaké vulgárne,” povedala s tým, že našťastie išlo len o pár minút.

Ako sme sa dozvedeli, ťažkosti kvôli tomu nemala ani na svojej škole. „Nebol s tým problém, žiadna zlá odozva. Oni boli radi, že reprezentujem. Umenie je proste umenie,” komentovala to Andrea. Jej snom je byť muzikálovou herečkou, momentálne účinkuje v Divadle na kolesách v predstaveniach pre deti.

A rovnako ako pred rokom, aj v tomto čase je nezadaná. „Nič sa nezmenilo, ešte to neprišlo,” povedala nám k otázke potenciálneho partnera. Ktovie, možno Lady Andrea nájde svojho Robina práve vďaka talentovej šou...

Sledujte TopkyTV: Andrea v sexi choreografii na pieseň All That Jazz.

Vystupenie sexy dievcat

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu