Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Nas*atá Bílá: Vyzlieka sa pred deťmi, dala mu to vyžrať!

Lucie Bílá svoje znechutenie z vystúpenia Bronislava Přikryla vôbec neskrývala. Zobraziť galériu (10)
Lucie Bílá svoje znechutenie z vystúpenia Bronislava Přikryla vôbec neskrývala.

BRNO – Rupli jej nervy! Speváčka Lucie Bílá (45) sa za každých okolností usiluje vystupovať ako pravá dáma. Vo včerajšom zostrihu z jojkárskej šou Česko Slovensko má talent však ukázala, že aj ona sa občas nedokáže ovládať. Súťažiaci Bronislav Přikryl (37) ju totiž svojím vystúpením vytočil tak, že si priamo pred kamerami zanadávala!

Napálená! Lucie Bílá v šou Česko Slovensko má talent je tou, ktorá kvalitné výkony dokáže patrične oceniť. Včera večer však dokázala, že je rovnako dobrá aj pri kritizovaní. Na súťažiaceho, ktorý v letných táboroch pôsobí ako animátor, poriadne kričala. A dokonca mu aj vynadala!

Bronislavovo číslo totiž spočívalo v tom, že sa na pódiu prezliekal do rôznych kostýmov. Pri tom odhaľoval aj svoju spodnú bielizeň, čo pôsobilo dosť vulgárne. „Toto je nechutné aj pre dospelého. Možno je dobré, že ste nám to prišli ukázať, pretože je vám to zakazujem už navždy. Strašne sa hnevám, fakt,“ kričala speváčka, pričom súťažiaceho vyháňala preč z pódia.

Svoje znechutenie si musela verbálne vyventilovať u kolegu. „Chápeš to? Pred deťmi?“ pýtala sa  Jara Slávika. „Blbé, sprosté, nechutné, debilné, zbytočné... Ježiš, ten ma nas*al!“ zanadávala, pričom nechápavo krútila hlavou.

Zmätený bol aj Přikryl, ktorý dostal priestor na vyjadrenie až v zákulisí. „Myslel som, že sa zasmejú. Nečakal som, že pôjdem ďalej, ale ani, že to bude také ostré,“ poznamenal. To, či sa na neho Lucie Bílá hnevá aj po časovom odstupe, sme zisťovali u samotnej speváčky. Na našu otázku však neodpovedala.

Zistili sme ale, že ťažké srdce má samotný súťažiaci. Ako nám Bronislav prezradil, do talentovej šou ho prihlásili fanúšikovia, ktorých má na sociálnej sieti. „Robím travesty už dlhšie, vystupujem s tým, pre decká robím kabaret. Toto je iba sranda,"  povedal nám k tomu Přikryl.

Na otázku, či ho slová Lucie Bílej nemrzia, reagoval protiotázkou. „Vás by to potešilo?! Nečakal som, že to takto dopadne. Nikomu som neublížil, ani som nikde nebehal nahý," uzavrel smutne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu