Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Škandalózny Parči z Talentu: Prehovoril o hriešnej minulosti!

Jaroslav Parči ohúril porotu talentovej šou. V médiách sa objavila aj táto fotografia z jeho minulosti. Zobraziť galériu (8)
Jaroslav Parči ohúril porotu talentovej šou. V médiách sa objavila aj táto fotografia z jeho minulosti.

BRNO – Známa postavička! Vo včerajšom zostrihu jojkárskej šou Česko Slovensko má talent sa objavil aj spevák Jaroslav Parči (31), ktorý v televíznych súťažiach nie je žiadnym nováčikom. Teraz svojím netradičným vystúpením postavil na nohy celé divadlo. V susedných Čechách sa však už dávno vie nielen o jeho talente, ale aj hriešnej minulosti. Nám prezradil detaily svojich škandálov!

Jaroslav Parči sa v šou Česko Slovensko má talent predviedol už v minulom ročníku. Pred tým skúšal šťastie aj  v speváckej súťaži Česko hľadá Superstar. A práve vtedy sa na neho vyvalila poriadna špina z jeho intímneho života. České média zverejnili snímky, na ktorých spevák spoločne s milencom pózujú nahí. Tiež sa špekulovalo o tom, že Jaroslav nakrútil gayporno a živil sa prostitúciou.

„Spoločne s priateľom sme boli na návšteve u jeho kamarátky a trošku sme blbli. Tak sme sa vyfotili v sprche. Fotoaparát ale zostal u nich doma a potom sa nejako dostal do nesprávnych rúk. Určite z toho mali nejaké peniaze,“ povedal nám na adresu toho Parči, ktorý z podrazu istý čas podozrieval aj svojho milenca. „On mal nejaké problémy. Napríklad jeho otec ani nevedel, že je homosexuál,“ dodal.

Ako nám Jaroslav prezradil, so spomínaným priateľom im len nedávno skrachoval viac ako päťročný vzťah. Spevák momentálne žiadneho partnera nemá. „Nehľadám, nečakám, nechávam to na život. Chcem sa teraz hlavne venovať spevu,“ poznamenal so smiechom.

A vyzerá to tak, že tentokrát sa Parčimu bude naozaj dariť. Porotu talentovej šou zaujal totiž spevom slovenských riekaniek na hudbu zahraničnej piesne. V porovnaní s minulým rokom mu  nadšene tlieskal aj Jaro Slávik. „Kamarát prišiel s návrhom, či to nechcem skúsiť len tak z recesie. Videl to v zahraničí a mne sa to zapáčilo, lebo som za každú srandu. Bol som prekvapený z pozitívnych reakcií,“ neskrýval svoje nadšenie Jaroslav.

Ten sa podľa vlastných šou prihlásil do šou znovu preto, lebo je súťaživý typ. „Veľmi ma baví spievať. Milujem všetko, čo k tomu patrí, hlavne tú atmosféru. Tiež je to skvelá príležitosť zviditeľniť sa,“ uzavrel spevák.

Čo si myslí Jaro Slávik o súťažiacich?

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu