Utorok18. jún 2024, meniny má Vratislav, zajtra Alfréd

Ján Králik si robí kampaň za štátne peniaze

Králik si robí kampaň bez hanby za štátne peniaze.
Králik si robí kampaň bez hanby za štátne peniaze.

BANSKÁ BYSTRICA - Tentoraz to banskobystrický primátor Ján Králik prehnal! Volebnú kampaň kandidáta na poslanca Banskobystrického samosprávneho kraja si bez hanby robí za mestské peniaze!

Vysvetlil to skutočne originálne: Vraj chcel vyskúšať, či mu na to „hlupáci skočia“. A podľa neho aj skočili. Poslankyňa mestského zastupiteľstva Ľ. Priehodová upozornila na list, ktorý cez mestskú podateľňu posielal Králik na adresy členov Zväzu protifašistických bojovníkov .

V ňom odsudzuje pochod Slovenskej pospolitosti v Banskej Bystrici a vo Zvolene. „Vyberte si z okresu osem ľudí, ktorí budú ochrancami našej povstaleckej histórie... Ja mám na kandidátke do volieb pri mene Ján Králik číslo 32, ktoré treba zakrúžkovať, za čo vám ďakujem,“ píše protifašistickým bojovníkom Králik. List má hlavičku primátora mesta Banská Bystrica s mestským znakom.

Na otázku, prečo radšej neposielal tieto listy súkromne, ale ako primátor, uviedol „lebo som si chcel vyskúšať, či mi na to hlupáci skočia a chytia sa toho. A vidíte, skočili“. Králik na tom nevidí nič zlé. „Aj iní píšu takéto listy, len teraz sa to horšie vníma, lebo je pred voľbami napätá situácia,“ uviedol primátor Králik, ktorý kandiduje za Ficov Smer.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu