Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Ukradli ťahač a osem luxusných BMW!

Silvester Juhoš zostal ráno prekvapený, keď pred domom nenašiel zaparkovaný ťahač. Zobraziť galériu (2)
Silvester Juhoš zostal ráno prekvapený, keď pred domom nenašiel zaparkovaný ťahač.

VEĽKÁ MAČA - Rekordný autičkársky lup vyšetrujú od včerajšieho rána galantskí policajti. Spred domu šoféra Silvestra Juhoša (39) vo Veľkej Mači zmizli medzi treťou a šiestou hodinou ráno ťahač Scania aj s 8 novými luxusnými BMW v hodnote 30 miliónov korún! Autičkári si prídu na svoje. Do rúk sa im totiž dostali aj kľúče od luxusných limuzín.

Keď šofér Juhoš zistil, že spred jeho rodinného domu v tichej uličke mu zmizol ťahač, ktorý tam stál od soboty popoludnia, obišli ho mrákoty. „Skoro ma porazilo,“ povedal šofér, ktorý o zmiznutí ťahača aj s nákladom ihneď informoval políciu. Na bielo-zelenom vozidle Iveco so zeleným návesom bolo osem nových luxusných BMW. Päť bolo čiernej farby, 2 strieborné a jedno sivé. Zásielka áut smerovala z Nemecka do Maďarska.

„Zlodeji ma obrali o prácu, firmu o auto a náklad. V ťahači som mal aj osobné veci - televízor, prehrávač, chladničku,“ pokračuje nešťastný šofér. „Hodnota ukradnutých áut je 30 miliónov Sk. Polícia ihneď po oznámení krádeže začala rozsiahlu pátraciu akciu, do ktorej bol nasadený aj vrtuľník,“ povedala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredátusová. Tahač do popoludnia nenašli. Auto patrí významnej európskej spoločnosti na prepravu áut, ktorá má pre veľkú krádež značné problémy. Jej kontaktná slovenská zamestnankyňa nám včera vytrvalo skladala telefón.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu