Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zoltán behal po dedine, zabitím hrozil Eve, Albertovi aj Klaudii

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/KOŠICE – Za všetkým bol zrejme alkohol, po ktorom Zoltán (42) z Kráľovského Chlmca (okr. Trebišov) v utorok behal po dedine a vyhrážal sa smrťou. Ako uviedla polícia, začal ráno v rodinnom dome v Malých Trakanoch, kde sa vyhrážal Eve (50) „zabitím jej celej rodiny a podpálením domu“.

Okolo obeda chytil na ulici jej syna (15), ktorému priložil ku krku železný podstavec s krížom vysokým 30 cm a „vyhrážal sa mu slovami zomrieš, kde máš matku".

Alkoholická cesta Zoltána však pokračovala, asi o hodinu neskôr v blízkosti pohostinstva v Malých Trakanoch po predchádzajúcej hádke napadol Alberta (29), ktorého podľa polície udrel do hrude a „vyhrážal sa mu, že raz ťa zabijem".

Jeho putovanie sa skončilo pri obecnom úrade, kde bez dôvodu opakovane rukami škrtil Klaudiu (42), „pričom vykrikoval, že ju zabije“. K zraneniu poškodených podľa polície našťastie nedošlo. Zoltán si vyslúžil obvinenie z nebezpečného vyhrážania a skončil v policajnej cele. Informovala o tom košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu