Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Zo zhoreného auta pri Holíči vytiahli mŕtvolu

Auto sa po nehode vznietilo Zobraziť galériu (5)
Auto sa po nehode vznietilo

TRNAVA – Pravdepodobne český občan prišiel v piatok o život pri zrážke osobného auta s poľským ťahačom neďaleko hraníc s Českom. K nehode došlo na ceste medzi Holíčom a Kútmi v okrese Skalica.

K nehode došlo na ceste medzi Holíčom a Kútmi v okrese Skalica. Auto značky Škoda Forman sa po zrážke vznietilo, vodiča sa privolaným hasičom už nepodarilo zachrániť. Informoval o tom trnavský krajský policajný hovorca Ľuboš Homola. Hasiči dostali informáciu o nehode a požiari o pol deviatej, požiar lokalizovali za dvadsať minút, potvrdil hovorca trnavských hasičov Ivan Peťko. Cestu medzi Holíčom a Kútmi na niekoľko hodín po nehode uzatvorili.

Vodič auta s českou poznávacou značkou podľa policajného hovorcu z neznámych príčin prešiel do protismeru, kde sa zrazil s ťahačom. Obeť zo zhoreného auta sa slovenskí policajti v spolupráci s českými snažia identifikovať. "Je predpoklad, že ide o občana Českej republiky," uviedol Homola.

Poľský vodič sa pri zrážke nezranil, kamión však musel odstaviť. Policajti ho podrobili dychovej skúške na alkohol, ktorá bola podľa Homolu negatívna. Na slovenských cestách zahynulo od januára do konca septembra 243 ľudí, čo je o 23 obetí menej než v rovnakom období minulého roka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu