Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Dušičková nedeľa bola na cestách tragická

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Pri dopravných nehodách zahynulo až šesť ľudí. Zabíjala vysoká rýchlosť, jazda neprispôsobená povahe vozovky a nezvládnuté riadenie.

Najtragickejšia dopravná nehoda sa stala v nedeľu okolo tretej ráno na ceste z Lipian do Starej Ľubovne. Osemnásťročný vodič nezvládol riadenie, zišiel z cesty a narazil do stromu. Vodič a 18-ročný mladík sediaci za ním utrpeli ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahli. Ich traja spolujazdci, dvaja sedemnásťroční a jeden dvadsaťročný, skončili s ťažkými zraneniami v nemocnici. Dvadsaťročný mladík však zraneniam podľahol v prešovskej nemocnici. Všetci mladíci pochádzali z Bardejova.

Ďalšia nehoda sa stala v nedeľu ráno na ceste medzi Levočou a obcou Spišský Štvrtok. Šesťdesiattriročný Košičan, jazdiaci v smere z Levoče do Popradu, v stúpaní na Dravecký kopec pri prechádzaní z ľavého jazdného pruhu do pravého neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky a na zľadovatenej ceste dostal šmyk. S vozidlom Seat Leon sa vrátil späť do ľavého jazdného pruhu vošiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s protiidúcim osobným autom, ktoré riadil 33-ročný vodič z Daletic v okrese Sabinov. Po zrážke odhodilo Seat do priekopy v smere jeho jazdy a Opel sa v rotácií vrátil do ľavého jazdného pruhu. Vodič Opla utrpel ťažké zranenia, na následky ktorých okolo poludnia v nemocnici zomrel, vodič Seatu sa zranil ľahko.

K ďalšej tragédií došlo priamo v Michalovciach, kde sa popoludní zrazil motocyklista s osobným autom. Dvadsaťročný mladík z Humenného pri zrážke utrpel ťažké poranenia hlavy, ktorým podľahol.

Polícia vyšetruje aj dopravnú nehodu, ktorá sa stala krátko po 16:00 na Pčolinskej ulici v Snine. Dvadsaťročný šofér zo Sniny pri obiehaní neprispôsobil rýchlosť jazdy, dostal s autom balans a narazil do oplotenia rodinného domu. Auto sa po nehode zosunulo a spadlo do Dúbravského potoka. Vodič pri nehode utrpel zranenia s dobou liečenia do šesť dní, 20-ročný spolujazdec však utrpel ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol. Druhý 17-ročný spolujazdec utrpel ľahké zranenia, liečiť sa bude šesť dní.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu