Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Superstarista Bezdeda: Na dušičky je na cestách riadny rokenrol!

Tomáš Bezdeda Zobraziť galériu (6)
Tomáš Bezdeda

BRATISLAVA - Dušičkový čas nie je ľahostajný ani spevákovi Tomášovi Bezdedovi. Finalista prvej série Slovensko hľadá Superstar sa rozhodne nechystá ignorovať pamiatku zosnulých.

Z Bratislavy, kde pôvodom Žilinčan študuje na Ekonomickej univerzite, smeruje podľa očakávania na stredné Slovensko. "Dedinka Nolčovo, Malá Fatra - ako sú Sučany, Podhradie, Krpeľany, tam chodíme na cintorín a na hroby a potom ešte do Bolešova pri Ilave, to sú základy, odtiaľ pochádzajú naši predkovia," povedal pre TASR Bezdeda.

Spevák, ktorý v súčasnosti pracuje na albume a na pesničkovom singli, ktorý by chcel vydať ešte pred Vianocami, si uvedomuje, že slovenské cesty čaká zaťažkávacia skúška. "Asi pôjdeme sviečky zapáliť skôr, lebo na tých cestách je to cez tieto sviatky riadny rokenrol."

Bezdeda dáva prednosť preprave autom, i keď ako dieťa vraj vlakom cestoval dosť často a dobré skúsenosti má s prepravou po železnici aj v ostatnom čase. "Pred dvomi - tromi rokmi som išiel vlakom do Žiliny, lebo som tam mal auto, mne sa cestovanie vlakom páči, je to pohodlná cesta. Keď človek šoféruje, musí neustále dávať pozor, je to výhoda, že sa môže pohybovať kam chce, kde chce, ten vlak je predsa len na isté miesta, ale je v pohode, človek si môže čítať, iba sedí, na nič sa nesústredí," doplnil spevák.

Vyhlásil tiež, že nepatrí medzi mladých ľudí, ktorí vo vlaku pracujú, študujú, alebo pozerajú filmy na notebooku. "Ja notebook ani nemám, nenosím ho, mám počítač doma, veľkú skriňu, hebedo riadne. Keď tak, do vlaku si beriem len knižku."
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu