Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nehoda mladých Bardejovčanov: Traja mŕtvi a dvaja zranení!

Mladík nezvládol riadenie a zišiel z cesty Zobraziť galériu (3)
Mladík nezvládol riadenie a zišiel z cesty (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/ PREŠOV - Po dopravnej nehode na východnom Slovensku dnes zomreli traja mladí ľudia, ďalší dvaja skončili v nemocnici s vážnymi zraneniami. Informovala o tom hovorkyňa prešovského krajského riaditeľstva polície Jana Karnišová.

Nehoda sa stala pri obci Pusté Pole v okrese Stará Ľubovňa, auto viedol 18-ročný mladík. "Pri prejazde pravotočivej zákruty pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy, nezvládol vedenie auta, zišiel z cesty vľavo a narazil do stromu," uviedla Karnišová. On i jeho 18-ročný spolujazdec, ktorý sedel za ním, utrpeli ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahli. Tretí, 20-ročný cestujúci, na následky ťažkých zranení zomrel na oddelení intenzívnej starostlivosti v Prešove. Ďalších dvoch spolujazdcov vo veku 17 rokov previezli s ťažkými zraneniami do nemocnice v Starej Ľubovni.

Či bol príčinou nehody aj alkohol, polícia zistí po pitve tela vodiča. Podľa portálu TVnoviny.sk sa mladíci vracali z diskotéky v obci Kamenica.

Cesta pri Pustom Poli bola pre nehodu nadránom uzavretá takmer štyri hodiny. Počas Sviatku všetkých svätých policajti každoročne zaznamenávajú na cestách vyšší počet motoristov, ktorí navštevujú hroby svojich blízkych. Okrem toho sa počas posledných októbrových dní koná veľa zábav, keďže sa aj na Slovensku začala ujímať tradícia starého pohanského sviatku duchov, v USA známeho ako Halloween.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu