Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nezvestný podnikateľ: Sú motívom únosu nehnuteľnosti?

Jaroslav Spišiak:
Jaroslav Spišiak: "Stále nemáme informácie, či je nažive."

BRATISLAVA - Motívom únosu trnavského podnikateľa Ladislava Matoviča môžu byť spory okolo nehnuteľností. Je to jedna z vyšetrovacích verzií. Novému Času to potvrdili policajné zdroje a viacerí muži trnavského podsvetia. Stále sa nevie, či je unesený nažive. Záchranári ho hľadajú najmä v Malých Karpatoch.

"Stále nemáme informácie, či je nažive," povedal včera pre Nový Čas policajný viceprezident Jaroslav Spišiak. Záchranári hľadajú nezvestného Matoviča najmä v Malých Karpatoch, kde mali prenajatú chatu dvaja hlavní podozriví z jeho únosu. Pred 13 dňami unesený Matovič, ktorého firma sa zaoberá aj prenájmom hracích automatov, už niekoľko rokov podniká v stavebníctve a predaji nehnuteľností.

"Som seriózny človek, riadne platím dane," povedal nám pred niekoľkými mesiacmi teraz nezvestný podnikateľ, ktorý sa s obľubou vozil v luxusnom kabriolete. Matovič je napríklad investorom výstavby 37 bytov, ktoré vyrastajú na okraji Trnavy.

Z únosu obvinená podnikateľka Dagmar P. (36) z Majcichova, ktorú polícia spolu s Igorom H. (34) považuje za aktérov únosu, tiež podniká v nehnuteľnostiach. "Aj ona sa rada vozila v luxusnom aute," vraví muž, ktorý ju pozná niekoľko rokov. Viacerí silní muži trnavského podsvetia sa po únose Matoviča stiahli. "Niekoľko dní ich nebolo vidieť na ulici, viacerí mali stiahnuté žalúzie," vraví zdroj Nového Času, ktorý sa obáva, že celý prípad súvisí so snahou mafiánov okolitých regiónov ovládnuť ekonomicky silnejúci okres Trnava.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu