Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Čašník v bare v Revúcej postrelil kickboxera!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Čašník v bare v Revúcej, ktorý podľa portálu tvnoviny.sk postrelil exmajstra Európy v kickboxe Ľuba Bodora, mal muníciu, ktorá nespôsobila tragédiu.

„Pri streľbe bola použitá munícia s gélovou a olovenou brokovou náplňou namiesto projektilu. Postrelený vojak je hospitalizovaný a jeho zdravotný stav je stabilizovaný. U podozrivého bol na mieste incidentu zisťovaný alkohol dychovou skúškou s negatívnym výsledkom,“ uviedol hovorca Ozbrojených síl SR Milan Vanga. Podľa neho sa takáto munícia prioritne používa na zastavenie, nie zranenie útočníka. Postrelený aj strelec sú profesionálnymi vojakmi.

"Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví, ale vzhľadom na to, že podozrivý je profesionálny vojak, spis bude odstúpený príslušnému orgánu vojenskej polície," uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„O výsledkoch vyšetrovania budeme informovať až po vznesení obvinenia,“ dodal Vanga. K incidentu prišlo okolo 02:30, keď do jedného miestneho podniku prišla partia chlapov.

"Podľa niektorých informácií boli značne podgurážení," uvideli tvnoviny.sk. Medzi nimi bol i známy kickboxer Ľubo Bodor (39). Ten si údajne chcel niečo objednať, no vzápätí sa medzi ním a čašníkom strhla slovná potýčka, ktorá vyvrcholila streľbou. Bodor ešte stihol vybehnúť pred bar, kde v bolestiach odpadol. Okoloidúci mu privolali záchranku a tí zistili, že má prestrelené pľúca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu