Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Kamaráta dobodal, zabalil do koberca a zakopal v lese!

ilustračné foto
ilustračné foto

BRATISLAVA/PREŠOV – Hádka prešovských mladíkov o peniaze sa skončila úderom do tváre a nakoniec vraždou! Mladý vrah mal ukryť telo svojej obete v panelákovej pivnici a odísť do práce, aby ho nakoniec zakopal v lese. Z vraždy Prešovčana Lukáša K. (22), ku ktorej došlo 20. mája, obvinili jeho rovesníka Matúša P. Obaja pochádzajú zo Sibírskej ulice v Prešove.

Ako uviedla polícia, obvinený Matúš P. sa 20. mája so svojim rovesníkom pohádal. Dôvodom bolo tisíc eur, ktoré nebohý Lukáš K. požičal a pri vrátení údajne pýtal navyše ako úrok 500 eur. Útočník mu podľa polície vyššiu sumu odmietol dať a päsťou ho udrel do tváre. Lukáš K. spadol na chrbát a pravdepodobne stratil vedomie. Útočník odtiahol svoju obeť do pivnice, kde ju kuchynským nožom najmenej sedemkrát bodol do hrudníka, chrbta a pravého ramena. Na následky bodných rán Lukáš zomrel.

Obvinený podľa polície jeho telo zabalil do starého koberca a nechal ho v pivnici dva dni. Medzitým bol ešte jeden deň aj v práci. 22. mája telo naložil do auta a odviezol k lesu v Kojatickej doline v okrese Prešov. Tu vykopal jamu hlbokú asi 1,5 metra a telo kamaráta, ktorý mu požičal peniaze, zakopal.

Policajti našli mŕtvolu v stredu a ešte v ten deň aj usvedčili Matúša P., ktorý po zaistení aj popísal priebeh vraždy. Mladík, ktorý nemá žiadnu trestnú minulosť, skončil v policajnej cele. Pokiaľ ho súd uzná vinným, hrozí mu väzenie až na 20 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu