Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Vysokoškoláci: Podporujeme Rybníčkovu STV!

Riaditeľ STV Richard Rybníček
Riaditeľ STV Richard Rybníček

BRATISLAVA - Iniciatíva Verejnosť za verejnoprávnosť, ktorá chce presadiť zmeny vo vysielaní a vedení STV, ešte ani nestihla roztiahnuť svoje chápadlá a už má oponentov! Vystúpila totiž proti nej petícia Verejnosť za súčasnú STV. Tá považuje stav v Rybníčkovej televízii za najlepší, aký kedy bol a útoky na manažment sú podľa nej neopodstatnené.

"Vyjadrujeme nespokojnosť s krokmi iniciatívy Verejnosť za verejnoprávnosť. Nesúhlasíme s mnohými argumentmi, ktoré používajú. Súčasné vedenie STV považujeme za najlepšie vedenie televízie od osamostatnenia Slovenskej republiky," píše sa vo vyhlásení, ktoré podpísali autori petície Vladimír Dolinay, Patrik Lučan a Zuzana Kutlíková.

Iniciátori petície ďalej oceňujú racionálnosť a systémovosť krokov súčasného vedenia a ozdravenie televízie. Verejnosť za súčasnú STV na rozdiel od kritikov našej verejnoprávnej z radov Verejnosti za verejnoprávnosť súhlasí s vytýčením základnej filozofie a smerovaním televízie. Krízový manažment na čele s Richardom Rybníčkom a Branislavom Zahradníkom okrem toho podľa nich stíha zabezpečiť aj výrobu vlastných programov a popritom rieši neusporiadané vzťahy a súdne spory. Odmietajú nafukovanie malých dýb, ktoré by mohlo zapríčiniť pád vedenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu