Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mladík chcel peniaze dostať násilím, vzali ho do väzby

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/PREŠOV - Obvinenie pre trestný čin lúpeže si "vyslúžil" 25-ročný muž z Ondavských Matiašoviec od vranovského policajného vyšetrovateľa, ktorý ho začal trestne stíhať.

Mladý muž z obce vo vranovskom okrese bol už pritom v minulosti 3-krát súdne trestaný. "Obvinený vo štvrtok 1. apríla o 18:30 vonku, pred budovou pohostinstva v obci Ondavské Matiašovce bezdôvodne fyzicky napadol 51-ročného miestneho muža. Najprv žiadal od neho peniaze a keď mu ten povedal, že nemá, tak ho rukami chytil za hruď a hodil o múr budovy pohostinstva. Poškodený si následkom toho udrel hlavu," informovala o prípade prešovská policajná hovorkyňa Magdaléna Fečová.

Ako ďalej uviedla, útočník napadnutého muža znovu chytil rukami za hruď a ťahal za pohostinstvo. "Ale na krik ďalšieho miestneho muža od konania upustil a utiekol preč a nič poškodenému neodcudzil," opísala situáciu. Podľa predbežnej lekárskej správy, má napadnutý muž pomliaždenie záhlavia s dobou liečenia do 7 dní. Mladíka umiestnili do cely policajného zaistenia a vyšetrovateľ spracoval podnet na jeho vzatie do väzby. "Rozhodnutím sudcu Okresného súdu vo Vranove bol vzatý do väzby," dodala Fečová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu