Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Násilníci už bijú aj policajtov!

Napadnutý policajt chce zostať v anonymite.
Napadnutý policajt chce zostať v anonymite.

PREŠOV - Už si trúfajú aj na policajtov! Násilníci, hlavne keď sú v skupine, strácajú zábrany. V Prešove dobili policajta Jozefa T. (39) tak, že ho museli previezť do nemocnice s vážnymi zraneniami.

Muža napadli v pondelok večer pri bistre Emília, na parkovisku pod Tescom. "Sedeli sme v spoločnosti niekoľkých známych. Zrazu sa skupina chlapov začala agresívne dobýjať dnu, vyhrážali sa podpálením podniku," vraví. "Vyšiel som von, aby som ich upozornil, že som policajt, nech sa správajú slušne. Ukázal som im preukaz, a vtedy som dostal päsťou silný úder do nosa. Začala mi tiecť krv. Vzápätí mi podrazili nohy, chránil som si hlavu pred pádom na betón. To využili a začali ma kopať," opisuje muž, ktorý má zlomený nos a celé telo posiate modrinami.

Majiteľka bistra zavolala políciu. "Prišli o chvíľku, lenže útočníci sa rozutekali. Neviem presne, koľko ich bolo, ale dvoch som spoznal. Majú za sebou kriminálnu minulosť. Je len otázkou času, kedy ich chytia," vyslovil presvedčenie postihnutý Jozef T.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu