Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mechanizmy pri River Parku opäť blokujú dopravu

Stavenisko River Park
Stavenisko River Park

BRATISLAVA - Vodiči, ktorým v dopravnej špičke prekážajú nákladné autá blokujúce pravý jazdný pruh pri stavenisku River Parku na Nábreží arm. generála L. Svobodu v Bratislave, môžu poslať oficiálnu sťažnosť bratislavskému magistrátu.

Stavebník totiž na takéto blokovanie dopravy nemá povolenie od dopravného inšpektorátu. Magistrát by mohol zasiahnuť, potrebuje však oficiálny podnet s fotodokumentáciou. "Pracovníci nestíhajú kontrolovať všetko. Ak niekto podá oficiálny podnet s fotodokumentáciou, problém preveríme," uviedla tlačová referentka magistrátu Eva Račková.

Od júna minulého roka mal "stavebník vydané rozhodnutie na zvláštne užívanie miestnej komunikácie I. triedy Nábrežie L. Svobodu za účelom pristavenia zásobovacieho vozidla platné do 31. januára od 10:30 do 20:00, cez víkendy neobmedzene," uviedla Račková.

Keďže termín tohto povolenia vypršal, stavebník požiadal o predĺženie. Dopravný inšpektorát, ktorý sa k rozhodnutiam vyjadruje, však ešte svoje stanovisko na magistrát neposlal. Magistrát, ktorý momentálne čaká na vyjadrenie dopravného inšpektorátu, vo veci zatiaľ konať nebude, pokiaľ na to nedostane oficiálny podnet.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu