Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Eurovea je drahšia ako River Park

Prvá časť projektu Eurovea má byť hotová v roku 2010, investície sa šplhajú na 10 miliárd Sk (308 mil. €). Zobraziť galériu (4)
Prvá časť projektu Eurovea má byť hotová v roku 2010, investície sa šplhajú na 10 miliárd Sk (308 mil. €).

BRATISLAVA - Až sa vám zakrúti hlava. Miliónové byty, moderná architektúra, prostredie a luxus blízko centra. Tým sa pýšia projekty dvoch najväčších multifunkčných komplexov metropoly. Po Dunaji sú od seba vzdialené len 3 kilometre. Navzájom sa predháňajú cenami, službami, prostredím a možnosťami. Napriek tomu väčšina ľudí môže o bývaní v takýchto lokalitách iba snívať.

Eurovea bude novou štvrťou blízko Slovenského národného divadla. Od River Parku sa líši väčšou rozlohou. Vyrastie tu 254 luxusných bytov s výhľadom na Dunaj, nákupné mólo so 150 obchodmi, 30 reštaurácií, barov a kaviarní, ako aj hotel Sheraton. K dispozícii bude aj multiplex s 8 kinosálami, čo River Park neponúka. Tiež 1 700 podzemných parkovacích miest, tie si však k bytu treba prikúpiť. „Zriadené budú nové zastávky MHD a stanica rýchloelektričky a metra. Vznikne tu najväčšie parkovisko v centre,“ uviedla Patrícia Hradilová, hovorkyňa investora.

River Park je komplex najmä luxusného bývania na Nábreží L. Svobodu. Lákavejšie tu môže byť prostredie. Oproti Eurovei, „je z River Parku výhľad na lesy, ktoré nenahradia stavby, pretože sú v chránenej záplavovej zóne. A je to celkovo pokojnejšia zóna,“ povedal Maroš Sýkora, hovorca investora. Bude tu 176 bytov parkovanie je v cene. Obchodov bude menej, pripravené sú akcie pre majiteľov bytov, ako klubová karta budúceho hotela Kempinski.

CENY PODOBNÝCH BYTOV V TROCH KATEGÓRIÁCH:

Eurovea je drahšia ako
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Nový Čas)


Eurovea je drahšia ako
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Nový Čas)


Eurovea je drahšia ako
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Nový Čas)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu