Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Policajt nabúral do stromu a ušiel

Jeden spolujazdec zomrel, druhý má poranenú chrbticu. Zobraziť galériu (5)
Jeden spolujazdec zomrel, druhý má poranenú chrbticu.

NOVÁKY - Policajt zavinil v sobotu ráno smrteľnú nehodu! Nad jeho reakciou po tragédii však zostáva rozum stáť. Z miesta havárie odišiel preč! Kamarátom, ktorí zostali v aute, nepomohol. Jeden spolujazdec zomrel, druhý si vážne poranil chrbticu. Policajta z Obvodného oddelenia v Novákoch Jozefa B. našli až niekoľko hodín po nehode v chate v Prievidzi.

Podľa trenčianskej policajnej hovorkyne Lenky Bušovej šoféroval policajt Jozef B. v sobotu Seat Cordoba. S autom z neznámych príčin zišiel z cesty a narazil do stromu. Pri nehode zomrel policajtov spolujazdec (= 36) zo Zemianskych Kostolian, ktorý sedel vzadu. Zle dopadol aj druhý spolujazdec. Náraz ho vymrštil z vozidla von. Do nemocnice ho previezli s ťažkými zraneniami. Podľa našich informácií má vážne poranenú chrbticu. Podľa niektorých svedkov, keď policajt z miesta nehody odchádzal, vravel, že ide do lesa, pretože mu je nevoľno.

Stále nie je známe, či Jozef B. šoféroval auto opitý. Niektoré zdroje ale tvrdia, že pred nehodou s kamarátmi oslavoval meniny. "Policajtovi bude odobraná krv na zistenie prítomnosti alkoholu," povedala po jeho zadržaní trenčianska policajná hovorkyňa Lenka Bušová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu