Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Pri drogovom záťahu v Nitre zatkli šesť ľudí

Zobraziť galériu (3)

NITRA - Policajti si v uplynulých dňoch posvietili na drogy v Nitrianskom kraji a v Galantskom okrese. Dvojdňovú akciu pripravovali niekoľko týždňov. Pri policajnom záťahu zadržali šesť osôb, z ktorých už štyri sú obvinené.

V Nitre obvinili troch zadržaných, v Nových Zámkoch jednu osobu a v Galante momentálne prebieha výsluch jedného podozrivého. Pri zadržaní mali dve osoby pri sebe metamfetamín, ktorý poputoval na expertízu.

Ako informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, drogy pravdepodobne predával 35-ročný muž zo Serede, v minulosti už bol obžalovaný z drogovej trestnej činnosti, po prepustení z väzby pokračoval v kšeftoch s drogami.

Po výsluchoch zadržaných nasledovala domová prehliadka v byte v Šuranoch, odkiaľ sa údajne drogy nielen distribuovali, ale aj vyrábali. Policajti tu našli rôzne chemikálie potrebné na výrobu pervitínu, sklo na dávkovanie, alobal, nôž, zvyšky bieleho prášku a striekačky.

Páchateľom hrozí za drogovú trestnú činnosť trest na štyri až 10 rokov. Na dve z obvinených osôb spracoval vyšetrovateľ podnet na väzobné stíhanie. Na prípade polícia naďalej pracuje.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu