Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Tovar s výhodnými zľavami nedostali!

BANSKÁ BYSTRICA - Ďalšia akcia v obchodnom dome sa zmenila na fiasko. Stovky nahnevaných Banskobystričanov v sobotu ráno márne čakali pred obchodným domom Kaufland.

Z fantastickej akcie so zľavami až do 70 % zostali len bezmocnosť a hnev zákazníkov.

Už pol hodiny po otvorení obchodného domu väčšina tovaru z lákavej ponuky vôbec nebola. Ponuka z niekoľkostranového letáka kúpiť DVD prehrávač za 2 000 Sk, rádiomagnetofón za 500 Sk, holiaci strojček za 400 či bezdrôtový telefón za 600 Sk prilákali do banskobystrického Kauflandu stovky zákazníkov.

Po vystátí si radu na nákupný vozík ich čakalo nepríjemné prekvapenie. Podstatná časť lukratívneho tovaru nikde nebola. Nervózni zákazníci sa okamžite sťažovali, avšak márne. Novému Času predavačka najprv tvrdila, že tovar vôbec nemali, jej nadriadený po príchode polemizoval, že tovar mali, ale už nie je.

To však bolo len 30 minút po otvorení predajne. Naveľa-naveľa v regáli nakoniec predsa len pribudlo niekoľko kusov zlacnenej elektroniky. Keďže sa situácia v priebehu dopoludnia ešte zdramatizovala, pracovník Kauflandu napokon vylepil na vstupné dvere oznam s ospravedlnením a hrubými gramatickými chybami, že tovar z ponuky už nie je.

Oficiálne stanovisko Kauflandu sa Novému Času získať nepodarilo. Riaditeľka vraj bola na služobnej ceste a k problému sa môže vyjadriť najskôr v utorok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu