Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Lupič prehral boj s pumpárom, utekal ako malý

BRATISLAVA – S dlhým nosom utiekol zamaskovaný lupič, ktorý včera večer prepadol čerpaciu stanicu na bratislavských Mlynských Nivách. Pracovník pumpy sa ho totiž nezľakol a chcel ho zadržať. Lupičovi sa však podarilo zdupkať a policajti po ňom pátrajú.

Lupič prepadol pumpu na ulici Mlynské Nivy okolo 21.45 hod. Namieril na pumpára neznámy predmet, ktorý mal v igelitovej taške. So slovami „toto je prepad, dávaj prachy“ žiadal peniaze.

Pumpár však nestratil duchaprítomnosť a lupiča sa snažil spacifikovať. Obaja pritom spadli na zem. Zločincovi sa však podarilo ujsť smerom na križovatku ulíc Svätoplukova – Mlynské Nivy.

„Lúpež sa zaobišla bez materiálnej ujmy, zamestnanec utrpel drobné poranenie v oblasti tváre. Páchateľ sa maskoval hnedým šálom, ktorým si prekrýval nos a ústa. Na hlave mal čiernu pletenú čiapku,“ informovala Tatiana Kurucová z bratislavskej polície.

Ide o muža vo veku približne 30- 35 rokov, asi 190-195 cm vysokého, atletickej postavy, má blond vlasy a zrejme modré oči. Akékoľvek informácie k neznámemu páchateľovi môžu občania oznámiť na linke 158.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu