Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Mladík neprežil, hľadajú svedkov havárie krčmového vodiča!

BRATISLAVA – Polícia stále hľadá svedkov nehody, pri ktorej opitý vodič (35) na Chevrolete Aveo zrazil ešte v piatok dvoch ľudí v obci Čierna Voda pri Vajnoroch. Z miesta činu potom ušiel do neďalekej krčmy. Jedna z obetí, 18-ročný mladík, zraneniam podľahla v nemocnici. Vodičovi hrozí mu za tento čin päť rokov väzenia.

Podľa polície dvojica (18, 35) išla po pravej strane cesty, keď do nej František M. zo Slovenského Grobu narazil. Obete previezli s ťažkými zraneniami do nemocnice.

Chevrolet skončil v bráne rodinného domu, kde ho František nechal odstavené a ušiel. Zakrátko ho však zadržali v miestnej krčme a predviedli na policajné oddelenie. Dychovou skúškou u neho zistili požitie alkoholu, namerali mu 1,12 mg/l. Vyšetrovateľ Františka obvinil z usmrtenia.

Akékoľvek informácie, ktoré pomôžu pri prešetrovaní okolností nehody, môžu svedkovia ohlásiť na Úrade justičnej a kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ Bratislava – okolie na tel. č. 0961533633, 0961533631, alebo na bezplatnú linku 158. Informovala o tom Scarlett Formáneková z bratislavskej polície.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu