Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Manžel prezidentskej kandidátky Martinákovej do TA3 nenastúpil

Zuzana Martináková
Zuzana Martináková

BRATISLAVA - Marián Bednár, manžel kandidátky na prezidenta, predsedníčky Slobodného fóra Zuzany Martinákovej, nejde do komerčnej spravodajskej televízie TA3. Podľa medializovaných informácií sa Bednár mal oddnes stať členom manažmentu televízie.

"Pán Bednár oznámil, že do TA3 nenastúpi," uviedla PR manažérka Zuzana Vachová. Televízia sa ďalej k téme nevyjadruje. Bednár do piatka 28. novembra riadil odbor komunikácie Kancelárie prezidenta Ivana Gašparoviča. Aj keď v kancelárii prezidenta už nepracuje, na internetovej stránke ešte stále figuruje ako riaditeľ odboru komunikácie.

Odchod manžela z postu avizovala ešte minulý Z. Martináková vo vyhlásení pre agentúru SITA. Ako uviedla k jeho odchodu, „stretávala som sa s otázkami a podozreniami, že ide len o dohodnutú hru, je to konflikt záujmov a podobne. Dlho sme s manželom o tom hovorili a uvažovali nad tým. Vedel, že zotrvaním vo svojej funkcii by nahrával kritikom, že ide o nečestnú hru voči voličom“.

„Je mi jasné, že „kto chce biť, palicu si nájde“ nech sa udeje čokoľvek a neprajníci budú aj naďalej vidieť výnimočné skutky negatívne. Napriek tomu verím, že rozhodnutie môjho manžela, naše spoločné rozhodnutie, dá nespochybniteľnú odpoveď pochybovačom, ktorí vyvolávali zbytočné podozrenia voči vážnosti mojej kandidatúry,“ uviedla Martináková vo vyhlásení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu