Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nižňanský potvrdil nástup bývalého Mečiarovho hovorcu do STV

Štefan Nižňanský
Štefan Nižňanský (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Riaditeľ Slovenskej televízie (STV) dnes Rade STV potvrdil nástup bývalého Mečiarovho hovorcu Jozefa Krošláka do televízie. Obsadil miesto riaditeľa Televízneho štúdia Banská Bystrica, kde vystriedal Martu Gajdošíkovú. Tá sa stala intendantkou Dvojky STV.

Denník Sme 25. októbra informoval, že Krošlák bol kedysi pravou rukou Mečiara. Odísť musel pre nemiestne komentovanie súkromného života predsedu ĽS-HZDS a novinára. Krošlák, ktorý sa dnes označuje za publicistu a novinára, z politiky úplne neodišiel. Podľa Sme bol poslaneckým asistentom Gustáva Krajčiho v čase, keď bol poslanec ešte členom ĽS-HZDS.

Neskôr bol mediálnym poradcom niekdajšieho banskobystrického župana Milana Marčoka, ktorý kandidoval za koalíciu Smeru-SD a ĽS-HZDS. Generálny riaditeľ STV Štefan Nižňanský už postupne obmenil takmer celý manažment zdedený po svojom predchodcovi Radimovi Hrehovi.

Na svojich stoličkách zotrvávajú iba výrobný riaditeľ Juraj Dobiš, šéf spravodajstva a publicistiky Ján Šmihula a riaditeľ Televízneho štúdia Košice Štefan Fejko. Riaditeľom programu je Roman Lipták.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu