Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Na východe Slovenska sa opäť kradlo, a všetko

KOŠICE - Neznámy páchateľ z pondelka na utorok na Južnej triede v Košiciach rozbil okno na kancelárii firmy a ukradol kancelársky kontajner s kovovou pokladničkou. V nej bolo 40 tisíc korún, 1000 českých korún, 20 tisíc forintov, rôzne firemné doklady a kancelárske potreby. Firme spôsobil škodu 56 tisíc korún.

V pondelok až utorok neznámy páchateľ vnikol na pozemok novostavby rodinného domu v obci Košické Olšany (okr. Košice - okolie) a z múra garáže zobral namontované medené rímsy, strešné zvody, kolená, háky a úchytky. Majiteľovi vznikla škoda 66 tisíc korún.

V obci Sliepkovce (okr. Michalovce) sa v noci z pondelka na utorok neznámy páchateľ vlámal do pohostinstva, kde vypáčil dva hracie automaty. Ukradol tzv. hooper v hodnote 8000 korún a 31.500 korún v bankovkách a minciach. Zároveň poškodením hracích automatov spôsobil michalovskej s.r.o. škodu 2000 korún. Poškodením zariadenia pohostinstva vznikla majiteľke škoda 5000 korún. Informovala o tom košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu