Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

V priebehu piatich minút pri Prešove dve vážne havárie

Prešov – V priebehu piatich minút krátko pred obedom sa stali blízko Prešova dve vážne dopravné nehody, pri ktorých zasahovali hasiči aj policajti.

Pri Veľkom Šariši sa zrazili dve osobné vozidlá, jedno z nich ostalo na streche v potoku. Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Magdaléna Fečová, vodič Nissanu, ktorý išiel smerom od Veľkého Šariša na Prešov, dostal šmyk a narazil do protiidúceho VW Golf, za volantom ktorého sedela vodička. Nissan sa odrazil vpravo do potoka, kde sa prevrátil na streche. Oboch vodičov previezli na ošetrenie do nemocnice, miera poranenia nie je zatiaľ známa.

Ďalšia vážna dopravná nehoda sa stala medzi Prešovom a Bzenovom v rekreačnej oblasti Cemjata, kde sa zrazili tri osobné vozidlá. Na úzkej ceste do seba narazili najprv dve autá Škoda Felicia, ktorú viedol vodič z Bzenova a Škoda 105, v ktorej sedel vodič zo Žipova. Šofér tretieho vozidla v snahe vyhnúť sa prekážke na ceste strhol vedenie vozidla vpravo a dostal sa mimo cestu.

Pri nehode sa ťažko zranil vodič Škody Felicie a dieťa zo Škody 105, ľahké zranenie utrpelo aj ďalšie dieťa zo Škody 105 a zatiaľ neznámy počet osôb.

Obidve nehody vyšetrujú prešovskí dopravní policajti, ktorí podrobné informácie ešte nezverejnili.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu