Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Žiaden ranč v Austrálii ani Dubaj: Sulík ukázal FOTKY z dovolenky! Na TÝCHTO miestach by ste ho nečakali!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Topky/Jano Zemiar)

BRATISLAVA - Bývalý predseda strany Sloboda a Solidarita Richard Sulík v týchto dňoch prekvapil svojich priaznivcov a sledovateľov na sociálnych sieťach. Namiesto luxusných destinácií, ako je Dubaj či dovolenkovaní na svojom ranči v Austrálii, sa exminister hospodárstva rozhodol stráviť svoje voľné dni na Slovensku. Počas uplynulých dní doslova zmapoval Vysoké Tatry, kde ste ho mohli stretnúť na viacerých vrcholoch a turistických chodníkoch.

Mnohí by sa mohli nazdávať, že po tom, ako neuspel vo voľbách do Európskeho parlamentu, sa Richard Sulík presunie na svoj ranč v Austrálii, alebo si bude vychutnávať slnečné lúče niekde pri mori. V posledných dňoch sa ale politik s nadšením podelil o množstvo fotografií z rôznych lokalít Vysokých Tatier.

Na svojom Facebook účte Sulík postupne zverejňuje snímky z ikonických vrcholov ako sú Kriváň, Kôprovský štít či Slavkovský štít, čo rozhodne nie sú jednoduché turistiky, pričom bývalý líder Sasky navyše zvláda výstupy za výborné časy.

Záberom sa pochválil aj dnes. "Najťažší výstup (za 3:18 z Polianky na Východnú vysokú, 2441 m) a najkrajšia túra (nazad cez Prielom a Veľkú studenú dolinu). S pivečkom na Zbojníckej chate," napísal. 

Žiaden ranč v Austrálii
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Richard Sulík)

Sulíkove fotky nezostali bez povšimnutia. Jeho aktivita v Tatrách v komentároch inšpirovala už viacerých ľudí, aby sa vybrali na túru a spoznali krásy slovenských hôr. Ak teda hľadáte inšpiráciu na prázdninový výlet, možno práve aktuálne fotky Richarda Sulíka vás presvedčia, že naše Tatry stoja za to navštíviť.

Viac o téme: Richard SulíkVysoké Tatry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu