Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tu odpočíva anjelik!

Nad hrobom bude bdieť anjel
Nad hrobom bude bdieť anjel

ROHOŽNÍK – Na tomto mieste pochovali malého Tomáška! Od 16. hodiny na cintoríne v Rohožníku odpočíva iba päťročný chlapec. Mladší syn rodičov Žilavých Tomáško prišiel v nedeľu o život pri dopravnej nehode, ktorú zavinil moderátor Rasťo Žitný. Chlapca pochovali na mieste, kde už jeden z potomkov rodiny Žilavých odpočíva. Ten tiež tragicky skonal - v roku 1945.

Tragická smrť dieťaťa sa rodine Žilavých nevyhla ani v minulosti. V roku 1945 rodina pochovala 12-ročného Andrejka Žilavého, ktorý spolu s kamarátom tragicky zahynul pri hre s granátmi . Pochovaný je presne na mieste, kde dnes na večný odpočinok uložili i telíčko malého Tomáška.

Telo malého Tomáška priviezli z Bratislavy do jeho rodiska už včera. Na poslednej ceste ho odprevadili aj mnohí obyvatelia susedných dedín. Najmä zo Sološnice. Rasťo Žitný tu vraj len pár hodín pred nehodou navštívil miestny kostol a zúčastnil sa aj na nedeľnej omši. Jeho priateľka Lucia Hablovičová tu má po svojom bývalom priateľovi chatu, na ktorú si často krát spolu s Rasťom zašli. Údajne aj v inkriminovaný deň sa práve od nej ponáhľal do Bratislavy na generálku Let´s dance 2.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu