Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Žitný: Keď otvorí oči, tak... Dozvie sa 7 krutých správ, ktoré ho položia!

Rasťo Žitný krátko po nehode. Zobraziť galériu (5)
Rasťo Žitný krátko po nehode.

BRATISLAVA – Rasťa Žitného (31) čaká po prebratí z umelého spánku peklo na zemi! Rany na tele sa časom zahoja, zato tie na duši... Zarytý kresťan preto asi nebude ihneď oboznámený so siedmimi správami, ktorým bude musieť čeliť. S najväčšou pravdepodobnosťou mu budú dávkované postupne.

Určite aj vy poznáte ten pocit, keď sa v noci strhnete spotený z hrozivého sna. Utriete si čelo, vydýchnete si a pritúlite sa k svojej partnerke alebo partnerovi s myšlienkou: „Našťastie to bol iba zlý sen...“ Lenže, čo ak nebol?


Ťažko odhadovať, čo sa v týchto chvíľach preháňa hlavou Rasťa Žitného, ktorý je vraj ešte stále v umelom spánku. Ak by však bola nočná mora v jeho podvedomí akokoľvek desivá, realita nie je o nič ružovejšia.

 

Čomu všetkému bude musieť čeliť, keď sa preberie?

 

1. Smrti päťročného Tomáška Ž., o ktorej podľa našich informácií zatiaľ nevie. Krátko po nehode bol totiž pri vedomí, no lekári ho uviedli do umelého spánku. Chlapcovi nepomohol ani rýchly prevoz do nemocnice na Kramáre s vrtuľníkom a takmer polhodinové oživovanie.


2. Správe, že vážne zranil chlapcovho otca Milana (34), ktorý musel byť taktiež hospitalizovaný. Narozdiel od syna to však bolo v Malackách.


3. Informácii, že sa behom pár sekúnd pred drvivou väčšinou národa zmenil z obľúbeného moderátora markízackeho spravodajstva na nenávideného človeka. Dôkazom môžu byť aj ostré diskusie na internete, v ktorých mu čitatelia nič nedarujú.

 

4. Správe, že väčšina ľudí si želá, aby išiel za to, čo spôsobil, do väzenia. Z takmer 25-tisíc ľudí vyjadrilo v ankete portálu bleskovky.sk takýto názor zhruba 90 percent čitateľov.


5. Hrozbe, že sa ocitne na päť rokov vo väzení. Polícia začala trestné stíhanie vo veci pre prečin usmrtenia.


6. Predpokladanému stiahnutiu z televíznej obrazovky na jeho vlastnú žiadosť. „Ako zarytý kresťan v živote nepredýcha, že zabil dieťa. Po tejto stránke je psychicky veľmi labilný,“ zhodujú sa jeho blízki.


7. Pocitu, že mu rodina zosnulého chlapčeka do konca života neodpustí.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu