Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Žitného blízki: Rasťo si o tragédiu koledoval!

Rasťo Žitný Zobraziť galériu (7)
Rasťo Žitný (Zdroj: Nový Čas)

Často sa zahrával so smrťou! Moderátor Rasťo Žitný sa nikdy netajil tým, že miluje rýchlu jazdu. Jeho auto sa pri takmer každej jazde menilo na zbraň. Nezodpovedný prístup k šoférovaniu sa mu vypomstil krutou daňou.

Bolo len otázkou času, kedy sa naplní katastrofický scenár takých tragických rozmerov, aký sa odohral túto nedeľu v Rohožníku pri Malackách. Moderátor Rasťo Žitný tam vpálil vo vysokej rýchlosti do dvoch cyklistov. Rozbil auto, dochrámal seba, ale čo je horšie, zabil päťročného chlapca Tomáška Ž. a jeho otca Milana (34) vážne zranil.

V čase nehody vraj telefonoval. Mal ísť dokonca rýchlosťou 150 či až 180 km/h. Z okolia jeho blízkych sme sa dozvedeli, že takto šialene jazdil často. „Netajil sa tým, že trasu Bratislava – Trnava zvládne za pätnásť či dvadsať minút,“ prezradil jeden Žitného známy. Vzdialenosť je pritom približne päťdesiat kilometrov. „Rýchla jazda je pre mňa relax,“ vyjadril sa predčasom pre média Žitný.

Ľudia v jeho okolí sa zhodujú na tom, že aj keď Rasťo nebol zlý človek, to, čo urobil, odsudzujú. „Stratil pôdu pod nohami,“ znejú slová ďalšieho moderátorovho známeho. Poukazoval pritom na úspechy, ktorých sa mu v poslednej dobe dostávalo v súkromnom aj pracovnom živote. Ako zarytý kresťan konečne predčasom predýchal rozvod s manželkou Katarínou a získal sošku OTO 2007 v kategórii moderátor/moderátorka spravodajskej relácie.

To však nie je všetko. Rozbiehal aj vlastný perspektívny biznis, k dispozícii mal luxusné auto od sponzora a konečne našiel lásku – Luciu Hablovičovú. Bol to obrovský kariérny skok pre človeka, ktorý ešte pred pár rokmi chodil do televízie Markíza autobusom.

Autor: Martin Janáček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu