Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zábery, ktoré trhajú srdce! Rasťo, tohto anjelika si zabil!

BRATISLAVA – Bezpochyby najsmutnejšie zábery Slovenska. Posledná pamiatka rodičov na malého Tomáška Ž. zo škôlkárskej besiedky, na ktorej zaspieval pre svoju maminu v Deň matiek.

V tohtorčný májový deň matiek naposledy zaspieval svojej mamine malý Tomáško Ž., ktorý zomrel pri tragickej autonehode spôsobenej Rasťom Žitným (31).

„Prečo práve on? Prečo sa to stalo práve nám? Prečo nešiel pomalšie?,“ tisíckrát kladené otázky zúfalej rodiny malého chlapca, na ktoré nikdy nedostanú odpoveď. Tragická nehoda, ktorá sa v nedeľu odohrala pri Rohožníku pri Malackách navždy zmenila životy mnohých ľudí. Moderátor televízie Markíza Rasťo Žitný vtedy zrazil dvoch cyklistov. Päťročný Tomáš Ž. pri nehode zomrel. Jeho otec skončil s vážnymi zraneniami v nemocnici v Malackách.

Čo sa v osudný deň stalo?

Moderátor Rasťo Žitný zrazil pri Rohožníku pri Malackách dvoch cyklistov. V pravotočivej zákrute nezvládol riadenie a vletel vo vysokej rýchlosti do tridsaťštyriročného Milana Ž. a päťročnécho Tomáša Ž. Podľa medializovaných informácií sa na aute rútil rýchlosťou 150 či dokonca až 180 km/h. Dokonca vraj v čase nehody telefonoval. Chlapec, ktorý by mal ôsmeho augusta šesť rokov, zraneniam podľahol. Nepomohol ani rýchly prevoz do nemocnice na Kramároch a takmer polhodinové oživovanie. Jeho otec leží so zraneniami v nemocnici v Malackách.

Malý Tomáško Ž. má na sebe oblečené tričko s autíčkami a modré tepláky.


Tomáško (2)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu