Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Po strelcovi z Polusu polícia stále pátra

BRATISLAVA - Vyšetrovanie prípadu februárovej streľby v bratislavskom nákupnom centre Polus pokračuje a po Usmanovi A., obvinenom z vraždy, polícia stále pátra, povedala pre agentúru SITA bratislavská policajná hovorkyňa Alena Toševová.

Prokuratúra prepustila z kolúznej väzby Nabiioulaga G., ktorý je stíhaný za nedovolené ozbrojovanie. "Dôvodom prepustenia bolo, že pominuli dôvody väzby," informoval agentúru SITA René Vanek z bratislavskej prokuratúry.

Dagestanca Nabiioulaga G. vzal začiatkom februára Okresný súd Bratislava I do väzby. Vyhovel tak návrhu bratislavského krajského súdu, Nabiioulag G. podal proti rozhodnutiu OS sťažnosť, bratislavský krajský súd mu ju zamietol.

Dôvodom väzby bolo, že by sa mohol vyhýbať trestnému stíhaniu a pokračovať v trestnej činnosti. Strieľalo sa 1. februára popoludní v kaviarni bratislavského nákupno-zábavného centra Polus.

Prestrelka si vyžiadala život jedného muža, postrelení boli aj ďalší dvaja muži, jedným z nich bol obvinený Nabiioulag G. - brat zavraždeného.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu