Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Tragická nehoda na južnom Slovensku: Vodič po náraz zhorel v aute, polícia zverejnila odstrašujúce FOTO

V Pohronskom Ruskove sa stala tragická nehoda
V Pohronskom Ruskove sa stala tragická nehoda (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

POHRANSKÝ RUSKOV - Tragická dopravná nehoda sa stala včera v noci. Vodič osobného auta mal naraziť do oplotenia rodinného domu. Následne sa auto vznietilo a vodič nedokázal z vozidlo ujsť. Muž utrpel zranenia nezlučiteľné so životom.

Hrôzostrašná dopravná nehoda, pri ktorej zasahovali všetky záchranné zložky, sa stala včera v nočných hodinách v obci Pohronský Ruskov na Hlavnej ulici. "Vodič vozidla Toyota Yaris Hybrid z doposiaľ presne nezistených príčin zišiel z cesty a narazil do oplotenia rodinného domu. Po náraze začalo vozidlo horieť, pričom vodič ostal zakliesnený vo vozidle," informovala o tom polícia na sociálnej sieti.

archívne video

Tragická nehoda chodca v Žarnovici. Zábery nie sú vhodné pre citlivé povahy (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj )

Po brutálnej nehode 55-ročný muž utrpel zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom. Či bol vodič pod vplyvom alkoholu ukáže až pitva. "Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina sú predmetom vyšetrovania polície. JAZDITE OPATRNE!" dodala nitrianska polícia.

Galéria: Tragická nehoda: Auto zhorelo do tla

Viac o téme: NehodaRodinný domVodičPohranský Ruskov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu