Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ďalšie nešťastie! Zrážka dvoch osobných áut si vyžiadala troch zranených

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: FB HaZZ)

TRENČÍN - Zrážka dvoch osobných áut v pondelok (22. 4.) na Legionárskej ulici v Trenčíne si vyžiadala zranenie troch ľudí. Pri nehode zasahovali siedmi príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Trenčína s jedným zásahovým a s jedným sanitným automobilom hasičskej záchrannej služby (SAHS). Informoval hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

Havarované automobily v dôsledku zrážky blokovali časť križovatky. Pri udalosti sa zo štyroch účastníkov dopravnej nehody zranili tri osoby. "Trenčianski hasiči zabezpečili miesto udalosti a zraneným osobám poskytli predlekársku prvú pomoc. Po poskytnutí prvotnej zdravotnej starostlivosti zranených previezli posádky SAHS a záchrannej zdravotnej služby na ďalšie ošetrenie do nemocnice," uviedol Petrík.

archívne video

S troma mladými obeťami nehody autobusu sa lúčili stovky ľudí (Zdroj: TASR/Adriána Hudecová)

Zasahujúci hasiči na vozidlách podľa neho vykonali požiarno-bezpečnostné opatrenia, pomocou absorpčnej látky zachytili uniknuté prevádzkové kvapaliny a z vozovky odstránili ďalšie následky dopravnej nehody. Po ukončení činnosti miesto udalosti odovzdali príslušníkom polície.

Viac o téme: NehodaAutáHaZZZrážka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu