Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO Tento muž mal dnes vyskočiť z mosta! Polícia je bezradná: Žiada o pomoc s totožnením

(Zdroj: FB/Polícia SR, TASR/Miroslav Košírer)

BRATISLAVA - Obrovská tragédia sa stala dnes ráno, kedy neznámy muž vyskočil z mosta Lanfranconi. Brutálny pád, žiaľ, neprežil. Polícia muža nedokáže stotožniť a preto sa obrtátila s prosbou o pomoc na verejnosť. Nepoznáte tohto muža?

Neznámy muž podľa polície dnes ráno najskôr skočil pod idúcu električku. Našťastie však neutrpel vážne zranenia a z miesta nehody odišiel. O chvíľu nato prišla skutočne tragická správa. Muž skočil z mosta. Zraneniam, žiaľ, na mieste podľahol.

archívne video

Dráma v centre Prahy: Muž (51) chcel skočiť z mosta, obetavý skutok náhodnej svedkyne! (Zdroj: Polícia ČR)

"Policajti z Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV vyšetrujú okolnosti dnešnej tragickej udalosti, pri ktorej utrpel muž doposiaľ nezistenej totožnosti pádom z mosta zranenia nezlučiteľné so životom. Podľa doposiaľ zabezpečenej dôkaznej situácie mal muž v ranných hodinách skočiť pred prichádzajúcu električku, po zrážke s ňou z miesta odišiel a následne utrpel zranenia spôsobené pádom z mosta Lanfranconi," informujú o tom muži zákona na sociálnej sieti.

Muža nedokážu stotožniť

Muža, ktorý sa rozhodol takto ukončiť svoj život, nedokáže polícia stotožniť. Obrátila sa preto na verejnosť. "Nakoľko sa doposiaľ vykonanými úkonmi nepodarilo zistiť jeho totožnosť, obraciame sa so žiadosťou o pomoc pri stotožnení aj na verejnosť," skonštatovala polícia.

Muž má mať približne 35 rokov, tmavé krátke vlasy a má byť vysoký približne 180 cm. Je štíhlej postavy, oblečené mal šedé tričko s krátkym rukávom, šedých teplákových nohaviciach zn. Slazenger, obuté mal ponožky čiernej farby a gumené šľapky zn. Everlast. Na predlaktí ako aj pod pravým uchom má tetovanie.

Ak máte akékoľvek informácie o tomto mužovi okamžite kontaktujte políciu. "Polícia v tejto súvislosti žiada občanov, aby akékoľvek informácie, ktoré by pomohli stotožniť osobu na priložených fotografiách, nám oznámili na bezplatnom čísle polície 158, prostredníctvom súkromnej správy na FB Polícia SR - Bratislavský kraj, prípadne tak urobili osobne na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru," dodali muži zákona.

Viac o téme: PádPolícia MužMost Lanfranconi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu