Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hľadala ho letka rezortu vnútra aj kynológovia: Tragický záver pátrania! Milana (†31) našli mŕtveho

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj, Facebook/Záchranný Systém Slovensko)

TRENČÍN - 31-ročný Milan S. bol takmer mesiac nezvestný a pri jeho hľadaní vykonali zložky niekoľko pátracích akcií. Ako však vo štvrtok ráno oznámil Záchranný Systém Slovensko - Pátranie po osobách, Milana našli, no žiaľ, neskoro.

Muža naposledy videli 7. marca dopoludnia, keď odišiel z Centra sociálnych služieb (CSS) Bôrik v Nitrianskom Pravne, kde bol umiestnený. Hneď sa spustilo rozsiahle pátranie. Hľadala ho polícia a to aj za pomoci letky rezortu vnútra a služobnej kynológie. Zapojil sa aj Záchranný Systém Slovensko a ďalšie dobrovoľné organizácie.

Milan S.
Zobraziť galériu (4)
Milan S.  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

"Keďže sme pracovali s predpokladom, že nezvestný muž by mohol byť mobilný a v neďalekom lese, naše pátranie bolo zamerané na túto oblasť a tak bola opakovane monitorovaná termovíznym dronom," informoval počas pátrania Záchranný Systém Slovensko. 

Snímka z jednej pátracej akcie po Milanovi S.
Zobraziť galériu (4)
Snímka z jednej pátracej akcie po Milanovi S.  (Zdroj: Facebook/Záchranný Systém Slovensko)

Neskôr preverovali zalesnené časti v okolí obcí Nitrianske Pravno, Tužina, Malinová a miestnej časti Chvojnica. Preverovali sa možné úkryty, zvážnice, lesné cesty, potoky, ale aj vytipované plochy pomocou rojníc a psov. Napriek enormnému úsiliu pátracích zložiek sa však dlho nedarilo Milana nájsť.

Hľadala ho letka rezortu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Záchranný Systém Slovensko)

Vo štvrtok ráno však prišla veľmi smutná správa. "S ľútosťou oznamujeme, že Milan S. sa našiel, no žiaľ neskoro. V mene celého tímu Záchranný Systém Slovensko a všetkých členov Záchranný Systém Slovensko - Pátranie po osobách vyjadrujeme rodine a priateľom úprimnú sústrasť," napísali na sociálnej sieti.

Viac o téme: PátranieMilan S.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu