Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

V balíku z Izraela našli na žilinskej vyclievacej pošte drogy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/Bulgarian Prosecutor's Office via AP)

ŽILINA - V balíku z Izraela našli na žilinskej vyclievacej pošte drogy. Zásielku odovzdali na ďalšie konanie polícii. Informovala hovorkyňa Colného úradu Žilina Božena Chríbiková.

Doplnila, že zásielku bez dokladov poslal Izraelčan žene do Dubnice nad Váhom a nesprevádzalo ju colné vyhlásenie. "Okrem údajov o odosielateľovi a príjemcovi nemali na preclenie žiadne potrebné informácie. Kontrolujúci sa dozvedeli viac až po otvorení balíka," dodala.

archívne video

Polícia prekazila ďalší dlhoročný drogový biznis, obvinila dvoch Bratislavčanov (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Podľa hovorkyne sa v ňom nachádzali dve vrecká, obe obsahovali tablety. "Jedno bolo s popisom, podľa ktorého malo ísť o lieky na liečbu ochorení a porúch štítnej žľazy. V nešpecifikovanom vrecku zistili prítomnosť zakázanej látky LSD testovaním aj kontrolou služobným psom, vycvičeným na vyhľadávanie omamných a psychotropných látok," uviedla s tým, že ide o drogu, pri užívaním ktorej dochádza k zmenám vo vnímaní a myslení človeka a vyššie dávky majú výrazný vplyv na jeho psychiku.

Viac o téme: KonaniePolícia DrogIzrael
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu