Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vodič si na D4 uvedomil, že nemá diaľničnú známku: Urobil to najhoršie, čo mohol! Policajti ukázali varovné VIDEO

(Zdroj: Repro foto - Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Okoloidúci vodiči a bratislavskí policajti neverili vlastným očiam. V priebehu stredy si počas jazdy na diaľnici D4 v smere od Ivanky pri Dunaji, vodič motorového vozidla uvedomil, že nemá diaľničnú známku, zastavil a následne sa rozhodol cúvať po krajnici. Dopustil sa tak závažného porušenia pravidiel cestnej premávky.

Policajti Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave zasiahli v hodine dvanástej a zabránili najhoršiemu. "V priebehu včerajšieho dňa sa počas jazdy na diaľnici D4 v smere od Ivanky pri Dunaji, vodič motorového vozidla zn. Volkswagen Passat dopustil závažného porušenia pravidiel cestnej premávky. Počas jazdy si uvedomil, že nemá diaľničnú známku, zastavil a následne sa rozhodol cúvať po krajnici,“ uviedla bratislavská krajská polícia.

Hazardér na diaľnici cúval do protismeru (Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj)

Policajti vozidlo zastavili priamo pri jeho cúvaní, pričom vodičovi za toto mimoriadne nebezpečné konanie bola na mieste uložená bloková pokuta. "V tejto súvislosti apelujeme na vodičov, aby v takých prípadoch sa žiadnych okolností týmto spôsobom nehazardovali so životom svojim, ani so životom a zdravím ostatných účastníkov cestnej premávky,“ doplnila polícia.

Viac o téme: DiaľnicaD4
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu