Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

AKTUÁLNE Hromadná dopravná nehoda v tuneli Sitina! Tvoria sa kolóny

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky)

BRATISLAVA - V bratislavskom tuneli Sitina v smere z Lamača do Mlynskej doliny sa v ľavom jazdnom pruhu zrazilo vo štvrtok ráno viacero áut. Vodiči sa zdržia v kolóne približne 20 minút. Informuje o tom Zelená vlna RTVS.

Aktualizované 9:43 - Dopravnú nehodu v bratislavskom tuneli Sitina smerom na Most Lanfranconi sa podarilo odstrániť. Úsek je už plne prejazdný, avšak stále treba počítať s 20-minútovým zdržaním. Zdržanie je aj na obchádzkovej trase cez Lamač. Informuje o tom Zelená vlna RTVS. K dopravnej nehode v tuneli Sitina došlo vo štvrtok v smere z Lamača do Mlynskej doliny, kde sa v ľavom jazdnom pruhu zrazilo viacero áut.

So zdržaním treba rátať na viacerých úsekoch

So zdržaniami vo všetkých smeroch treba počítať aj pre nefunkčné semafory na Trnavskom mýte. Na hlavných dopravných ťahoch sa preto tvoria dlhé a pomalé kolóny. Semafory nefungujú ani na križovatke Bajkalská - Vajnorská - Jarošova. Vodiči sa ani tam nevyhnú zdržaniu, premávku tam riadi polícia. Zvýšiť opatrnosť a pozornosť by mali vodiči aj na ďalších križovatkách v hlavnom meste. Semafory nefungujú totiž ani na križovatke Miletičova - Trenčianska a tiež Vajnorská - Riazanská, kde sa vodiči taktiež zdržia vo všetkých smeroch.

archívne video

Búranie mosta nad D1 a obmedzenia v doprave (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

Približne polhodinu si vodiči postoja aj v kolóne na vjazde do Bratislavy po diaľnici D2 od Malaciek a Stupavy.

Viac o téme: NehodaDopravaZdržanieKolónyTunel SitinaBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu