Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

AKTUÁLNE Doprava v Bratislave kolabuje: Hlásia nehody aj kolóny

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky)

BRATISLAVA - Dopravu v Bratislave a okolí v stredu ráno komplikujú nehody a kolóny. Vodiči preto musia rátať so zdržaním. Zelená vlna RTVS o tom informuje na sociálnej sieti.

Nehoda sa stala na diaľnici D2 smerom z Lozorna do Bratislavy. Zrazili sa tam dve autá v ľavom pruhu, tvorí sa preto kolóna. Prechádzať opatrne by vodiči mali za Stupavou smerom na Malacky. Z kamióna tam spadol kontajner, už je však na krajnici.

archívne video

Nehoda na bratislavskej diaľnici D1 (Zdroj: Tip čitateľa)

Kolóna sa tvorí tiež na bratislavskej Račianskej ulici smerom do centra. Treba tam počítať s 15-minútovým zdržaním.

Vodiči sa v stredu pre nehodu zdržia na bratislavskom Moste Lanfranconi smerom do Lamača. Zrazili sa tam dve autá. Je blokovaný odbočovací a čiastočne pravý pruh. Informuje o tom Zelená vlna RTVS na sociálnej sieti. Hlási aj ďalšie nehody a zdržania.

Rovnako sa dve autá zrazili na bratislavskej Staromestskej ulici smerom k Slovenskému rozhlasu. Blokovaný je tam ľavý pruh. Treba tam počítať so zdržaním. Ako informuje Stella centrum na svojom webe, kolóny sa tvoria aj na diaľnici D1 v smere Senec - Zlaté piesky - Prístavný most - Petržalka. Vodiči si tam postoja do desiatich minút. Takisto aj na bratislavskej Račianskej ulici v smere do centra.

Viac o téme: NehodaDopravaKolónaZdržanieOkolieBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu