Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pellegrini a Korčok dostali od divákov odpoveď: TAKTO vnímajú ich spoločnú debatu! Jasná reč čísel

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA – Očakávaný duel dvoch horúcich kandidátov na výhru v prezidentských voľbách mal rekordnú sledovanosť. O tom, že Slováci chceli debatu Ivana Korčoka s Petrom Pellegrinim, svedčia viac ako hocičo iné čísla – zaplo si ju 875-tisíc ľudí.

Duel Ivana Korčoka a Petra Pellegriniho sa stal suverénne najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc. V univerzálnej cieľovej skupine 12+ dokonca išlo o zatiaľ najsledovanejší program od začiatku tohto roka.

Pellegrini a Korčok dostali
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

„V hlavnej, obchodne podstatnej cieľovej skupine 13-55 dosiahla večerná relácia Prezident 2024: Predvolebná diskusia druhý najvyšší tohtoročný rating v rámci celého trhu 10,6 % a taktiež aj vysoko nadpriemerný trhový podiel 32,7 %.,“ uviedla televízia.

Reláciu si nenechalo ujsť celkovo až 632-tisíc divákov starších ako 12 rokov a stala sa tak doposiaľ najsledovanejším programom tohto roka na celom trhu. Aspoň na tri minúty si reláciu zaplo dokonca až 875-tisíc divákov.

Diváci a čitatelia mohli sledovať všetky predvolebné duely naživo aj na spravodajskom portáli tvnoviny.sk. Niekoľkohodinové online vysielanie spolu s najočakávanejším prezidentským duelom Pellegrini vs. Korčok a s analýzami odborníkov si naživo do celého sveta zaplo vyše 26 000 ľudí, čo patrí medzi najlepšie výsledky vysielania naživo v meraní webu.

Z debaty sme vám priniesli online, ktorý si môžete pozrieť TU.

Viac o téme: Prezidentské voľbyDuelTV MarkízaPeter PellegriniIvan Korčok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu