Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Veľká pátracia akcia skončila tragicky! Nezvestnú Vieru našli mŕtvu

Polícia pátra Zobraziť galériu (3)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

HLOHOVEC - Polícia od pondelka (18. 3.) intenzívne pátrala po nezvestnej 62-ročnej Viere P. z okresu Hlohovec. Okolo 16.00 h odišla z obce Jalšové smerom cez les do obce Horné Otrokovce, odvtedy o nej nikto nedostal žiadnu správu. Podľa informácií Záchranného systému Slovensko mali nájsť ženu mŕtvu.

Aktualizácia 17:10 Podľa aktuálnych informácií mala pátracia akcia po Viere skončiť tragicky. Ženu sa podarilo nájsť, žiaľ, neskoro. "Dňa 18.3.2024, krátko pred polnocou, sme boli požiadaní o spoluprácu a v koordinácii s Oddelením pátrania OKP Polícia SR - Trnavský kraj a OR PZ Hlohovec, sme už 19.3.2024 pred 1:00 ráno zahájili pátranie po nezvestnej žene v lesnej časti medzi obcami Jalšové a Horné Otrokovce v okrese Hlohovec. Pátranie prebiehalo za využitia termovíznej techniky, dronov, kynológov, offroad vozidiel v ťažším teréne. Pokračovali sme až do svitania a akcia sa s prichádzajúcimi svedectvami presunula do ďalších častí a okolitých obcí. Polícia okrem ďalších príslušníkov PZ, nasadila aj kynológov z KR PZ Trnava a dorazila aj Poriečna Polícia Prezídia Policajného zboru Polícia SR - Bratislavský kraj. Krátko pred obedom sa nezvestná žena našla, žiaľ však neskoro. Rodine a známym vyjadrujeme úprimnú sústrasť," uviedol Záchranný systém Slovensko na sociálnej sieti.

"Hľadaná si so sebou nevzala žiadne osobné veci, mobil, peňaženku ani doklady. Naposledy bola videná okolo 17.00 h pri jalšovskom cintoríne," uviedla. Policajti spolu s dobrovoľníkmi, ako doplnila hovorkyňa, prehľadali Jalšové a Horné Otrokovce, ich okolie a priľahlé obce. Pomocou špeciálne vycvičených psov pátrali aj v okolí rieky Váh. Zatiaľ sa však ženu nájsť nepodarilo. Preto sa obracajú na verejnosť. Ak niekto nezvestnú videl alebo má akékoľvek relevantné informácie, kde by sa mohla v súčasnosti zdržiavať, nech ihneď kontaktuje políciu na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo napíše súkromnú správu na sociálnej sieti Polícia SR - Trnavský kraj.

archívne video

Pátracia akcia po žene a jej malom synčekovi sa skončila tragicky (Zdroj: Týdenník policie, Horská záchranná služba)

Pavlovičová pôsobí na svoj vek starším dojmom, je 160 centimetrov vysoká, štíhlej postavy. Má čierne prešedivené vlasy po ramená a hnedé oči. Naposledy ju videli v bielom pulóvri s čiernymi pruhmi a golierom a v tmavých rifliach.

Viac o téme: PátraniePolícia HlohovecViera Pavlovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu