Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pátracia akcia po 13-ročnom chlapcovi sa skončila úspešne: Chlapec je v poriadku, hľadala polícia, ale aj vrtuľník

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 13-ročnom Dávidovi Bakajsovi. Naposledy ho videli v sobotu (16. 3.) približne o 14.30 h na kopci Sandberg v okolí miesta Pri Červenej ceste na turistickom chodníku, označeného žltou značkou, od smeru z Devínske Novej Vsi do Devína. Informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

Aktualizované 12:15 Pátracia akcia sa našťastie skončila úspešne a chlapec je v poriadku. Chlapca hľadala polícia ale aj vrtuľník letky MV SR. Informovala Dobrovoľná civilná ochrana na sociálnej sieti.

Vysoký je 160 centimetrov, má štíhlu postavu, svetlé blond krátke vlasy a tmavohnedé oči. "Mal oblečené čierne nohavice, čiernu mikinu, tmavošedú bundu, topánky členkové zimné hnedej farby," priblížila hovorkyňa. 

archívne video

Polícia prekazila ďalší dlhoročný drogový biznis, obvinila dvoch Bratislavčanov (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k jej vypátraniu, môže verejnosť oznámiť na čísle 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na sociálnej sieti polície.

Viac o téme: PomocPátraniePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu