Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mladú mamičku brutálne napadli na zastávke! O pomoc prosila márne, zachránil ju až príchod električky

(Zdroj: Repro foto Policie České republiky)

BRNO - Surové napadnutie prežila v decembri minulého roka v brnenskej časti Bohunice mladá žena. Tá sa vracala z firemného večierka a na zastávke Vsetínska čakala na príchod električky. Následne k nej prišiel mladý pár, ktorý ju zbil a dokopal na zemi. Žena ich prosila, aby ju nechali, že má doma malé deti. Útok však ukončil až následný príchod električky. Polícia sa s prípadom opäť obracia na verejnosť, keďže získala kamerové záznamy z toho večera. Verejnosť žiada o pomoc pri stotožnení dvoch ľudí.

Incident sa stal už vlani v decembri v brnenskej časti Bohunice, polícia ale dvojicu doteraz nevypátrala. Kriminalisti sa preto teraz obrátili na verejnosť s prosbou o pomoc so stotožnením páru. V rámci preverovania sa im podarilo zaistiť kamerový záznam z električky, na ktorom sú zachytené osoby, s ktorými by policajti potrebovali hovoriť.

Matku skopali na zastávke, česká polícia hľadá pár z videa (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

Česká polícia na svojom webe približila detaily prípadu. Mladá žena sa vracala z firemného večierka a na zastávke Vsetínska čakala na príchod električky."Na rovnakú zastávku po chvíli prišiel aj mladý pár. Ten sa mal správať veľmi hlučne a čakajúcu ženu začať bezdôvodne napádať, najprv verbálne a neskôr aj fyzicky. Agresívna žena za podpory svojho druha mala poškodenú zraziť k zemi a tam do nej kopať. Napadnutá žena sa pod prívalom rán a kopancov veľmi bála o svoje zdravie a agresorku prosila, aby ju nechala, že má doma malé deti. Útok však ukončil až následný príchod električky," približuje česká polícia.

Poškodená musela po útoku vyhľadať lekárske ošetrenie. Policajti prípad preverujú pre podozrenie z trestného činu vydierania a ublíženia na zdraví. Policajti apelujú aj na ďalších prípadných svedkov, aby sa prihlásili na polícii.

Viac o téme: ZastávkaPátranieBrnoDokopaná matka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu