Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vážna nehoda na strednom Slovensku: Vodičku museli z auta vyslobodzovať hasiči

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Polícia SR - Banskobystrický kraj)

KOKAVA NAD RIMAVICOU - Ťažkými zraneniami 56-ročnej vodičky sa skončila vážna štvrtková dopravná nehoda neďaleko obce Kokava nad Rimavicou. Vodička pravdepodobne neprispôsobila rýchlosť jazdy, z cesty zišla do priekopy a narazila do svahu. Z auta ju museli vyslobodzovať hasiči.

"K dopravnej nehode došlo vo štvrtok (7.3) krátko po 17,00 hodine neďaleko obce Kokava nad Rimavicou. Podľa doposiaľ zistených informácií, 56 ročná vodička osobného auta pravdepodobne z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti jazdy zišla z cesty v pravo do priekopy, narazila do svahu, kde vozidlo zostalo po náraze stáť,“ informuje polícia.

Vážna nehoda na strednom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Polícia SR - Banskobystrický kraj)

Vodička zostala po nehode zakliesnená vo vozidle a vyslobodzovať ju museli príslušníci HaZZ. Viaceré zranenia, ktoré utrpela si vyžiadali jej prevoz do nemocnice. Podľa predbežnej lekárskej správy ide o ťažké zranenia s dobu liečenia viac ako 42 dní. "Z dôvodu vážnych zranení vodičky nebolo možné vykonať na mieste dychovú skúšku na alkohol, v tomto prípade bol nariadený odber krvi. Odťah havarovaného vozidla z miesta zabezpečila polícia. Nehoda je v štádiu objasňovania,“ dodala polícia.

Viac o téme: NehodaKokava nad RImavicou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu