Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO z miesta nálezu tiel! Syn mal dobodať svoju matku: Následne spáchal samovraždu

(Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - K hrôzostrašnému nálezu došlo dnes 5.3. 2024 v mestskej časti Petržalka na Námestí Hraničiarov. Podľa policajného hovorcu tam mali nájsť dve telá bez známok života. Polícia prípad vyšetruje.

Policajtom sa naskytol skutočne hrôzostrašný pohľad. Vo večerných hodinách na Námestí Hraničiarov v mestskej časti Petržalka našli telá dvoch osôb. Pravdepodobne išlo o násilný trestný čin.

Tragický nález dvoch tiel v bratislavskej Petržalke (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

"Policajti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave aktuálne vyšetrujú okolnosti násilnej trestnej činnosti, ku ktorej došlo vo večerných hodinách na Námestí Hraničiarov v mestskej časti Petržalka. Na mieste boli nájdené telá dvoch osôb bez známok života. Policajti aktuálne vykonávajú potrebné prvotné úkony, bližšie informácie poskytneme hneď,ako to procesná situácia vo vyšetrovaní umožní," informoval o tom hovorca bratislavskej polície Michal Szeiff.

Galéria: Tragický nález dvoch tiel v bratislavskej Petržalke

Podľa informácií noviny.sk išlo o rodinnú tragédiu. Syn najprv dobodal na smrť svoju matku, ktorú policajti našli v byte s bodnými ranami. Následne spáchal samovraždu. Muž mal vyskočiť z paneláku. Jeho telo našli muži zákona pred bytovým domom. Miesto činu je momentálne opáskované a na mieste je postavený stan.

Viac o téme: TeláPolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu